Cu 7 odăi pentru două persoane, frumos aranjate și dotate cu toate cele necesare pentru ca dumneavoastră să vă simțiți ca un strașnic vânător sau o gingaşă domnița și un apartament pentru o familie numeroasă, cam patru la număr, Conacul Domniței vă promite un sejur deosebit într-o locație cu adevărat fabuloasă.

Camerele noastre frumos mobilate, cu accente vânătorești frumos încununate de lemnul masiv sunt alegerea ideală pentru un sejur de neuitat la Polovragi.

Jos, la parterul frumosului umitru conac, vă întâmpină un salon, mare, atât de mare cam cât pentru 18 persoane, cu şemineu și o masă unde să puteți servi liniştiţi preparatele pe care doriți să le serviți.
În living, puteți umitru toată familia, căci este spațiu și pentru cei mici și pentru cei mari, iar după o zi obositoare, vă relaxați la sauna noastră… doar v-am spus că la conac este vremea domnițelor și vânătorilor.

Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi – Fi, Baie cu cabină de duș, Articole de toaletă, Aer condiţionat, Balcon, Cablu TV,  Încălzire centrală, Şemineu, Televizor LCD, Uscător de păr